Koper Card

O kartici

kartice frontKOPER CARD - ključ, ki odpira »mestna vrata« in vam na enostaven način omogoča odkrivanje mestnega jedra Kopra.

S šestimi KUPONI, ki jih prejmete z nakupom kartice, izbirate med ogledi ZNAMENITOSTI ali koriščenjem DOŽIVETIJ.

DVA KUPONA veljata kot VSTOPNICI na ZVONIK in voden ogled PRETORSKE PALAČE, medtem ko ostale ŠTIRI kupone lahko izkoristite za ostale ZNAMENITOSTI IN DOŽIVETJA, ki jih lahko izberete med razpoložljivimi ponudbami. Ponudbo izkoristite tako, da pokažete KOPER CARD in posameznemu ponudniku predložite posebni kupon, ki ga prejmete z nakupom kartice DOŽIVETIJ.

Na vaši poti odkrivanja mesta so vam na voljo še številne ugodnosti, ki jih KOPER CARD ponuja, in sicer v obliki popustov, daril ob nakupih ter storitvah pri ponudnikih v mestnem jedru, ki imajo označbo KOPER CARD. Ugodnosti lahko koristite VEČKRAT v času veljavnosti kartice, in sicer ob vsakokratnem nakupu ali naročilu storitev, ki jih ponujajo ponudniki ugodnosti.

KOPER CARD velja od dneva nakupa pa vse do 31. 12. 2019. To pomeni, da lahko imetnik kartice koristi vse ugodnosti do navedenega datuma večkrat in neomejeno, ZNAMENITOSTI in DOŽIVETJA pa lahko v tem času obišče enkrat z enim kuponom.

To pa še ni vse. Po poteku veljavnosti lahko KOPER CARD z eno potezo postane magnetek. Kako? Magnetno nalepko, ki jo prejmete z nakupom kartice DOŽIVETIJ, nalepite na hrbtno stran kartice in v rokah imate lahko izviren spominek iz Kopra.

Kartica je na voljo v štirih različnih motivih