Koper Card

source koper-card

follow link

KOPER CARD - ključ, ki odpira »mestna vrata« in vam na enostaven način omogoča odkrivanje mestnega jedra Kopra.

get link S купить Хмурь Чадан KUPONI, ki jih prejmete z nakupom kartice doživetij, si lahko ogledate mestne http://www.moview.megatheme.online/dim/ishim-forum.html ZNAMENITOSTI ali izkoristite lokalna как выглядят химка и гашиш DOŽIVETJA. Dva kupona veljata kot vstopnici v zvonik in voden ogled Pretorske palače, medtem ko ostale štiri kupone poljubno izkoristite za ogled še drugih ZNAMENITOSTI ali koriščenje DOŽIVETIJ. Ponudbo izkoristite tako, da pokažete KOPER CARD in posameznemu ponudniku predložite kupon za znamenitost in doživetje.

follow link

go here Na vaši poti odkrivanja mesta so vam na voljo še številne ugodnosti, ki jih марихуана токсин KOPER CARD ponuja, in sicer v obliki popustov, daril ob nakupih ter storitvah pri ponudnikih v mestnem jedru, ki imajo označbo follow url KOPER CARD. Ugodnosti lahko koristite watch VEČKRAT v času veljavnosti kartice, in sicer ob vsakokratnem nakupu ali naročilu storitev, ki jih ponujajo ponudniki ugodnosti.

see

Михайловка купить ускоритель КупитьСпайс россыпь в Асине KOPER CARD velja od dneva nakupa pa vse do 31. 12. 2019. To pomeni, da lahko imetnik kartice koristi vse ugodnosti do navedenega datuma večkrat in neomejeno, source url ZNAMENITOSTI ali ponudnike http://gunsu.portakalbilisim.com/gradual/spays-nayden-ufe-spice-kupit.html DOŽIVETIJ pa lahko v tem času obišče enkrat.

http://www.gizemnursen.com/cute/kupit-marki-v-spas-klepiki.html

follow link To pa še ni vse. Po poteku veljavnosti lahko http://disneynearme.com/pissoff/kupit-tverdiy-pushino.html KOPER CARD z eno potezo postane magnetek. Kako? Magnetno nalepko, ki jo prejmete z nakupom kartice enter site DOŽIVETIJ, nalepite na hrbtno stran kartice in v rokah imate lahko izviren spominek iz Kopra.

Закладки в Юхнов-2
  • Vse
  • Znamenitosti
  • Doživetja
  • Ugodnosti
Pokrajinski muzej KoperZvonikPretorska PalačaLuka KoperSlaščičarna DeharIstrankaLoggia caffeFrizerski salon ŽanaNela zlatarnaPizzerija AtrijAtelje TerracottaKnjigarna LibrisHostel HistriaOVS italian fashionManufakturaCafé CalypsoLančPiranske solineZlatarstvo KačinariZlatarstvo StefanovskiButik ExtremeeZlatarna TomovskiFoto BelvedereButik TiggaL`OccitaneYalaUrarstvo ŠtimecMercatorGalerija moderne in sodobne umetnosti Lepa VidaArsCvetličarna CvetjeMiramarAVTOBUSNI PREVOZ ARRIVAHiša CarpaccioEtnološka zbirkaVinakoper